Les nostres vinyes

Totes les finques del celler estan al terme municipal de Gandesa. Treballem 30 hectàrees -17 de les quals, estan plantades en vas i la resta, emparrades-, amb varietats autòctones i ben adaptades com la garnatxa blanca i negra, i la carinyena; i altres de foranes com la sauvignon blanc, el viognier, el cabernet sauvignon i el syrah. El sòl de les finques és divers, tot i que hi predomina l’argilós-calcari i pobre en matèria orgànica, tan característic de la Terra Alta.

Voravall

A Voravall hi tenim la varietat Viognier, conduïda en emparrat, i que utilitzem per donar nous matisos als nostres vins blancs.

Corral d'en Claret

En aquesta finca hi hem empeltat Garnatxa Blanca, una de les varietats estrella de la nostra comarca.

El Grau

El Grau és una finca majestuosa i fèrtil que dóna nom a alguns dels vins de la nostra gamma (blanc, rosat i negre joves). En aquesta finca també hi naix el Syrah.

Les Guardioles

Aquí hi tenim una de les vinyes de carinyena més velles de la comarca. Amb vistes esplèndides a Puig Cavaller, recollim i utilitzem la carinyena per obtenir vins amb molta estructura, color i capacitat d’envelliment.

Els Perdigons

Als Perdigons, des d’on podem gaudir d’una bonica panoràmica de Gandesa, hi tenim plantada part de la Garnatxa negra que utilitzem per elaborar els nostres vins negres joves; i també per fer els cupatges, que envellirem i dels quals n’obtindrem els vins de criança.

La Sendrosa

En aquesta finca, orientada als Ports i dels quals hi rep certa influència, hi veremem la garnatxa blanca, varietat autòctona amb què elaborem els monovarietals. Tan la jove com la fermentada en bota és una de les grans insíngies del celler.

El nostre dia a dia
- Aquí els i deixo un vídeo amb totes les imatges de la verema 2013, ha estat una verema amb molta qualitat...
- Com cada any per aquesta època estem en la feina de l’esbrotar ( poda en verd), sol dura dos mesos.
- Avui, Diada de Sant Jordi, una diada tan especial per als catalans i catalanes.
- Tot començant la primavera, als ceps del Celler Josep Vicens ja comencen a sortir els primers brots.
- Des del passat mes de Setembre, els vins del Celler Josep Vicens també es poden trobar a la carta de l'Hotel Restaurant Piqué de Gandesa.