Vins

Mon Iaio Sisco 2016

Un vi amb la personalitat que s'espera d'una garnatxa blanca de la Terra Alta ...

Mon Iaio Sisco Criança 2014

Net i brillant amb un rivet ben definit de color pruna morada

Vinyes del Grau Syrah Criança 2011

La concentració de fruites negres d'aquest vi projecta la nostra essència ...


Vinyes del Grau Blanc 2017

Vi de color groc pallos amb reflexes verdosos ...

Vinyes del Grau Negre 2016

Es tracta d'un vi afruitat i equilibrat, de consum jove i amb un final de boca força llarg ...

Vinyes del Grau Rosat 2017

Aroma molt expressiu i net. Brillant, intens i molt atractiu, barreja de fruites madurades ...

Premis
- El concurs de vins amb DO Terra Alta del 2018 ha reconegut el nostre Syrah Criança amb la Menció Especial Gran Vi Negre.
- La mistela blanca Ca Tibària de l’anyada 2015 ha rebut el Premi al Millor Vi de Licor del Concurs de Vins de la DO Terra Alta del 2017.
- La cinquena edició del Concurs Internacional de les Garnatxes del Món ha premiat amb una medalla de bronze Mon Iaio Sisco Blanc 2015, essent el nostre una de les prop de quaranta referències guardonades procedents de Catalunya.
- Els vins de la Terra Alta han tornat a competir un any més al concurs que anualment organitza la Denominació d’Origen del territori.
- L’onzena edició del Concurso Internacional de Vinos que organitza Bacchus ha reconegut el nostre criança amb la màxima distinció dins la categoria de “IIIA3 Vins negres tranquils”.

Informació i comandes

Si desitja rebre més informació sobre els nostres vins o realitzar una comanda, posis en contacte amb nosaltres des d'aquesta pàgina.

Mon Iaio Sisco 2016

Mon Iaio Sisco 2016

Varietat: Garnatxa Blanca 100%

Color: Groc pàl·lid amb reflexes verdosos. Brillant.

Aroma: Aroma molt expressiu de la nostra garnatxa, ineqívoc, equilibrat. Es una barreja fruites ben madurades blanques ( pera...), de pinyol ( albercoc, préssec...) i plantes de la nostra zona. Un vi molt Mediterrani.

Bouquet: Molt expressiu, saborós, afruitat trobant totes les fruites ja evidenciades en l'olfacte, es un vi potent, carnós, amb certa untuositat i sobretot complex amb un post gust força llarg i amb el record de conjunt de fruites i plantes trobades. Podem dir que es tracte d'un vi amb la personalitat i les característiques que s'espera d'una garnatxa blanca de la Terra Alta.

Mon Iaio Sisco Criança 2014

Mon Iaio Sisco Criança 2014

Varietat: Cariñena

Color: Vi de color cirera picota de capa alta, net i brillant amb un rivet ben definit de color pruna morada. Dens en copa, on podem percebre com les llàgrimes del vi van deixant un delicat rastre de color.

Aroma: En nas, és net, d’intensitat aromàtica remarcable on d’entrada predominen unes aromes balsàmiques que aporten frescor al vi, donant pas a les fruites vermelles, gerds, cirera, maduixetes i fruita de vinya, com la pruna ben madura, que ens aporta golositat en tot el seu conjunt, i uns suaus tocs terrossos. A mesura que el vi guanya temperatura i temps en copa, la complexitat d’aromes el fa més ric.

Bouquet: En boca, té presència i carnositat. De pas astringent, alcohòlic i d’una acidesa que fa salivar, amb uns sabors molt llaminers i agradables. Final persistent on hi destaca una verdor vegetal i la fruita ben madura, gustosa, ben conjuntada amb les notes especiades. Melós i rodó. En definitiva, un vi amb caràcter.

Vinyes del Grau Syrah Criança 2011

Vinyes del Grau Syrah Criança 2011

Varietat: Syrah 100%

Color: Es tracta d'un vi de color cirera molt intens.

Aroma: Potent i equilibrat, especiat, amb aromes de coco, cacau fi i bona expressió de fruita negra macerada.

Bouquet: És rodó, carnós, especiat, espirituós però a la vegada equilibrat. Disposa de bon nivell de fruita negra ben concentrada en el seu pas per la boca, els seus tanins són dolcencs i madurs. El seu final és llarg i molt agradable.

Vinyes del Grau Blanc 2017

Vinyes del Grau Blanc 2017

Varietat: Macabeu,Viognier i Moscatell

Color: Vi de color groc pallós amb reflexes verdosos, brillant i d’adequada intensitat.

Aroma: Aroma de fruites blanques fresques, expressió afruitada, encara que amb tocs lleugerament florals, molt expressiu, intens.

Bouquet: Sec, afruitat, fresc, saborós, viu de pas fàcil per la boca, destaca la fruita blanca certa untuositat i dotat d’estructura amb un final força llarg i agradable.

Vinyes del Grau Negre 2016

Vinyes del Grau Negre 2016

Varietat: Garnatxa Negra i Samsó

Color: Vi de color vermell cirera amb matisos violacis propis de la seva joventut.

Aroma: Força intens amb records de fruites madures, cireres, cireres picota, melmelades, etc.

Bouquet: És lleuger, fresc, amb notes de fruites vermelles ben madures, sensació de volum amb els tanins dolços i ben integrats. Es tracta d'un vi afruitat i ben equilibrat, de consum jove, molt fi que gaudeix d'un final de boca força llarg i molt agradable.

Vinyes del Grau Rosat 2017

Vinyes del Grau Rosat 2017

Varietat: Syrah i Garnatxa Negra

Color: Rosa gerd amb ribet blavós. Brillant intens i molt atractiu.

Aroma: Aroma molt expressiu i net. De bona intensitat. Te una barreja de fruites ben madurades vermelles ( maduixes silvestres, gerds, cireres, caramel vermell ...), record d'aquestes fruites concentrades en un caramel tou ( palote ).

Bouquet: Molt expressiu, lleuger, fresc i equilibrat amb un pas per boca molt afruitat, dolcenc amb un final amb records vegetal i una mica càlid però llarg en el seu post gust.