Enoturisme
Us convidem a visitar el celler, a passejar per les vinyes d'on naixen els vins i a tastar les nostres elaboracions (Imprescindible reserva prèvia).
    OPCIONS
  • Visita al celler + tast de vins: 7 euros
  • Visita al celler + visita a les vinyes + tast de vins: 10 euros
  • Visita a les vinyes + visita al celler + tast prèmium: 12 euros
    HORARIS
  • De dilluns a dissabte de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h.
  • Diumenges i festius d'11:00h a 14:00h.

Visita a les vinyes

Us convidem a fer un recorregut per les vinyes, tot descobrint allò que els diferents sòls, orientacions, altures i varietats aporten als vins que produïm. L’essència del terroir.

Visita al celler

Per tal que conegueu millor la nostra filosofia, també us oferim la possibilitat de visitar-nos al Celler, veure les instal·lacions i els equipaments i conèixer els processos d’elaboració dels vins.

Tast de vins

Després de les visites, temps per obrir alguna ampolla de vi: podeu tastar i descobrir les virtuts i peculiaritats de cadascuna de les varietats a través de les diverses elaboracions del celler.

Allotjament

En acabar les visites, podeu disfrutar d'un descans merescut a l’apartament turístic Ca Tibaria. catibaria@catibaria.cat

Informació i reserves

Si desitja rebre més informació sobre les visites o realitzar una reserva, posis en contacte amb nosaltres des d'aquesta pàgina.


Llibre de visites

Els mestres de l'Institut Escola Mare de Déu del Portal ( Batea ) us agraïm la visita. " Tens uns negres molt potents i uns blancs molt elegants "

14-02-2019 Mar Isern (Gandesa, Batea)

Molt agraïda de l'hospitalitat i la generalitat, amb el vostre permís ja son la meva familia de Gandesa. Molta salut per a tots!

13-10-2018 Anna Vicens. Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers (Girona)

Cal Tomàs ha reunit uns romanins del delta i el maestrat per degustar les delícies d'esta casa.

22-02-2018 Tomàs (Bot). Propietari de la casa rural Cal Tomàs (Bot)

Des del Delta de l'Ebre, us agraïm la demostració i la visita que ens heu fet. Ens ha agradat molt el vi: espectacular!. Vi Vi !!

20-02-2018 Per Cristian Jensen (Deltebre)